Sigilare Apometre

E posibil sa aveti instalatorul blocului si montajul de apometre sa fi fost efectuat de catre acesta. Acum probabil aveti nevoie de sigilare apometre. Pentru sigilarea apometrelor aveti nevoie de o firma autorizata BRML, aici intervenim noi!

sigilare apometre

Sigilare apometre - cum se face:

  • programare telefonica (0765.046.186)
  • deplasarea echipei la domiciliul dumneavoastra
  • executarea lucrarii de sigilare apometre cu plumbi inscriptionati si avizati
  • predarea "Autorizatiei de montaj si sigilare contoare de apa" - in copie
  • predarea Procesului Verbal de sigilare apometre

Sigilarea apometrelor se face in momentul in care apometrele au fost montate cu firme neautorizate sau in cazul in care s-au facut modernizari sau modificari ale instalatiilor de apa. Pentru oricare dintre cazuri ne puteti contacta pentru a sigila apometrele si a putea fi luati in considerare la consumul de apa individual. In cazul in care apometrele nu sunt sigilate, administratia nu va mai lua in calcul consumul dumneavoastra de apa si veti fi trecut la plata in sistem pausal.

Sigilarea apometrelor se executa cu sigilii din policarbonat cu serie unica,  autorizati BRML (Biroul Roman de Metrologie Legala).

Pret Sigilare Apometre?

E posibil ca cineva sa fi facut modificari neautorizate la instalatie si sa nu va fi adus la cunostiinta ca mai poate exista un pret pentru sigilarea apometrelor. Ne pare rau daca s-a intamplat asa, dar din pacate ne lovim des de acest fenomen. De aceea este important sa va asigurati ca firma care efectueaza lucrari la instalatia de apa sau incalzire este autorizata si pentru operatiuni legate de aparetele de masura. Puteti consulta preturile practicate pentru sigilare si/sau montaj/inlocuire apometre la sectiunea de preturi.

Sunati pentru o programare la: 0765.046.186

Oferim serviciile pe raza municipiului Bucuresti si Ilfov.

Mai multe detalii:
Montaj Apometre, Inlocuire ApometreVerificare ApometreSigilari ApometreMontaj Ecoperlatoare